Neste levering: våren 2025
Bartrehekk
Bartrær er ofte den første planten folk tenker på når det er snakk om hekkplanter. Det i seg selv er et bevis på statusen bartrær har som velegnede hekkplanter. De fleste bartrehekkplanter hører ikke hjemme i Skandinavia, men det betyr ikke at de ikke kan brukes som hekk i Skandinavia. Heller motsatt. Bartrehekker er blant de vanligste hekkene i Europa.
Lettstelte hekkplanter
Det blir mer og mer populært å ha hager som krever lite vedlikehold. Gartnere elsker å jobbe i hagen, men har kanskje ikke tid til å holde alt fint og ryddig. Mens andre ikke er så glad i å jobbe i jorden, men de vil fortsatt ha en vakker, grønn hage. Med lettstelte hekker trenger du ikke tilbringe så mye tid i hagen, men du kan fortsatt føle deg trygg på at den ser velstelt ut. La oss ta en titt på hvilke hekkplanter som egner seg til en lettstelt hage.
Hurtigvoksende hekkplanter
Noen hekkplanter vokser raskere enn andre. Men det betyr ikke nødvendigvis at én type er bedre enn andre – alt kommer an på hva du vil gjøre med plantene dine.
Løvfellende hekker
Løvfellende busker og hekkplanter er planter som, i det minste i vår del av verden, feller bladene om høsten eller vinteren. Det betyr at løvfellende planter er det motsatte av eviggrønne planter, som beholder bladverket hele året. Det at de mister bladene, betyr ikke at løvfellende tre og buskerikke passer som hekkplanter.
Saktevoksende hekkplanter
Saktevoksende hekkplanter – hvilke alternativer har du? Ikke alle planter vokser fort. Og det er egentlig veldig bra! Når du vil ha en høy hekk, er det selvsagt veldig fint hvis hekken vokser fort. Slik kan du nyte privatliv og ly i hagen på kort tid. Men har du kanskje en hekk du vil holde tett og kort?
Vintergrønne hekker
Eviggrønne er planter som beholder nesten alle eller flesteparten av bladene om vinteren. Bladverket er nesten helt motstandsdyktig mot kulde og tap av fuktighet, som hindrer at bladene visner. Derfor har eviggrønne planter grønne blader i alle de fire årstidene. Noen eviggrønne planter har nåler og ikke blader, selv om det ikke er noen markante biologiske forskjeller på dem, med unntak av formen på bladene.
Agnbøkhekk
Hvordan agnbøk ser ut på vinteren er ett av mange spørsmål kunder har når de vurderer å kjøpe agnbøk. Svaret ser du på denne siden (+ 12 andre fakta du kanskje ikke visste)
Barlindhekk
Hvilken barlindhekk passer best for deg? Med eller uten bær? Hurtigvoksende eller sen? Les videre og se prisene våre her.
Bøkehekk
Bøk, blodbøk eller agnbøk, det er spørsmålet. Kjøp bøkhekken din enkelt gjennom Norges høyest rangerte nettleverandør av hekkplanter. 100 % risikofritt med vekstgaranti, betaling ved levering og GPS-utstyrte lastebiler.
Laurbærhegg
For å plante en frodig og levende laurbærhegg er spesialisert pleie og vedlikehold avgjørende. Denne omfattende guiden inneholder alt du trenger å vite – fra optimale vekstforhold til riktig tidspunkt for klipping, anbefalinger for gjødsling og mer.
Ligusterhekk
Liguster har lenge vært en veldig populær hekkplante i Skandinavia. Det finnes 2 typer, ligustrum ovalifolium med brede blader og den «vintergrønne» ligustrum vulgare med små blader. Hvilken type passer best i hagen din?
Syrinhekk
Syrin er et klassisk og vakkert valg for hekkplanter i Norge. Deres fortryllende duft og frodige blomster markerer på en vidunderlig måte vårens ankomst.
Tujahekk
Hvilken tujasort som tujahekk? Ok, så har du bestemt deg for en tujahekk? Smart valg. Men hvordan velger man mellom de forskjellige tujasortene? Les artikkelen nedenfor, innen 5 minutter vet du alt om sortenes fordeler, men også ulemper (som leverandørene vanligvis ikke informerer deg om)
Hekkplanter Laurbærhegg hekk Laurbærhegg Otto-Luyken
Avgrens søkeresultatene dine
Laurbærhegg otto luyken er litt andreledes sammenlignet med andre sorter laurbærhegg. Denne laurbærheggsorten er en veldig lavtvoksende busk (maksimalt 125 cm) og vokser veldig sent (10–20 cm per år) Dersom du ønsker en lav laurbærhegghekk som er grønn hele året, så er luyken det perfekte valget. En trivelig bonus er at laurbærhegg otto luyken gir duftende blomster om våren. Insekter og sommerfugler elsker den!
(142 kr/st)
(171 kr/st)
(180 kr/st)
(222 kr/st)
(402 kr/st)
(190 kr/st)
(227 kr/st)
(287 kr/st)
(355 kr/st)
(562 kr/st)
(178 kr/st)
(213 kr/st)
(224 kr/st)
(277 kr/st)
(502 kr/st)
(260 kr/st)
(315 kr/st)
(389 kr/st)
(489 kr/st)
(779 kr/st)
(1781 kr/st)
(273 kr/st)
(328 kr/st)
(415 kr/st)
(512 kr/st)
(811 kr/st)
(360 kr/st)
(450 kr/st)
(579 kr/st)
(870 kr/st)
(2383 kr/st)
(2433 kr/st)
Laurbærhegg ‘Otto Luyken’ (Prunus laurocerasus ‘Otto Luyken’) er en kompakt og lavtvoksende sort som passer perfekt for små hekker, bed eller som bunndekker. Med sine smale, mørkegrønne blader gir den en tett og elegant grønn struktur året rundt. Om våren prydes den i tillegg av duftende hvite blomster som tiltrekker sommerfugler og bier. Dens robuste natur og motstandsdyktighet mot kulde gjør den til et utmerket valg for norske hager.
Vi tilbyr otto luyken i forskjellige høyder og kvaliteter. Du kan også velge om du vil plante denne sorten laurbærhegg med rotklump eller krukke. Dersom du velger limited-kvaliteten vår, får du umiddelbart en ferdig tett organisk dyrket laurbærhegghekk. Dersom du har tid til å gi hekken litt mer tid til å virkelig vokse seg tett, kan du velge det billigere alternativet som er Xklusiv-kvalitet.
Å spille med åpne kort er mottoet vårt og nøkkelen til fremgang for Plantinavia. Kundene vår liker å dele erfaringene sine på plattformer som Trustpilot, eller å dele bildene sine på Instragram. Er du fortsatt usikker på om du vil kjøpe laurbærheggen fra oss? Les de fine vurderingene våre på Trustpilot, der rangeres vi som nummer 1 innenfor hagebutikk i Europa.
Lær alt om Laurbærhegg Otto-Luyken og hvorfor den er en utmerket hekk. Fra vekstmønster og sesongvariasjoner til stelletips og vedlikehold – vi dekker alt du trenger for å skape en sunn og vakker hekk i hagen din.
Laurbærhegg Otto-Luyken Ferdighekk Velgrenet 125cm Vekstsone:
Hei! Therese her 👋 Hvordan kan jeg hjelpe deg?
0 varer
No products in the cart.
0 kr